Mediator Galati

DESPRE  NOI                     DESPRE  MEDIERE


MEDIERE versus PROCES                NOUTATI


CONTACT


Mediere versus proces


Prin mediere se obtine un castig de timp si costMedierea este voluntara

 Partile aflate in conflict nu pot fi constranse sa accepte procedura medierii.
Acestea participa la mediere doar daca doresc, si totodata, au dreptul de a denunta contractul de mediere in orice faza a procedurii.
Medierea este confidentiala

  Mediatorul este obligat sa pastreze confidentialitatea informatiilor de care ia cunostinta in cursul activitatii sale de mediere, precum si cu privire la documentele intocmite sau care i-au fost predate de catre parti pe parcursul medierii, chiar si dupa incetarea functiei sale. Prin urmare, secretul professional este o indatorire fundamental si primordial a mediatorului, iar aceasta obligatie nu este limitata in timp. Incalcarea obligatiei de confidentialitate atrage raspunderea disciplinara a mediatorului.
Medierea este a partilor

 Solutionarea conflictului depinde exclusiv de acordul partilor, iar solutiile nu sunt elaborate de mediator, ci de catre cei aflati in conflict. Medierea permite gasirea de catre parti, a unei solutii creative si eficiente de rezolvare a conflictului prin care nimeni nu pierde, toate partile castiga.
 In principiu, partile pot lua decizii mai bune cu privire la solutionarea conflictului acestora decat o autoritate din afara si tind sa respecte acordul cand sunt direct responsabile pentru rezultatul medierii.
Medierea reduce costurile de rezolvare a conflictelor

 Medierea implica costuri semnificativ mai reduse fata de o procedura judiciara.
 Se evita astfel, cheltuielile de judecata, respective taxele judicicare de timbre la valoare intreaga, onorariile expertilor, onorariile avocatilor, etc.., mai mult, daca pe parcursul unui proces civil, partile ajung la o intelegere pe calea medierii, instant va dispune, la cererea partii interesate, restituirea taxei judicicare de timbre platire pentru investirea acesteia.

DESPRE  NOI                    DESPRE  MEDIERE

MEDIERE versus PROCES             NOUTATI             CONTACT
Mediator Galati

Cabinet de Mediere Mihaela Georgescu
Strada Logafat Tautu, nr. 3, Galati
Tel: 0740.902.758


Mediator Galati - Pagina Facebook
Mediator Galati © 2013


Filmare Nunta Galati Videograf Nunta Galati Video Nunta Galati Videograf Galati Foto Video Galati Filmari Nunti Galati